Gotowanie jest proste Grzegorz Ostrowski, KUCHNIA- Gotowanie
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
Niniejszy
darmowy
ebook zawiera
fragment
pełnej wersji pod tytułem:
Aby przeczytać informacje o pełnej wersji,
Darmowa publikacja
dostarczona przez
Niniejsza publikacja może być kopiowana, oraz dowolnie
rozprowadzana tylko i wyłącznie w formie dostarczonej przez
Wydawcę. Zabronione są jakiekolwiek zmiany w zawartości
publikacji bez pisemnej zgody wydawcy. Zabrania się jej
odsprzedaży, zgodnie z
© Copyright for Polish edition by
Data: 29.12.2005
Tytuł: „Gotowanie jest proste” (fragment utworu)
Autor: Grzegorz Ostrowski
Korekta techniczna i skład: Anna Grabka
Internetowe Wydawnictwo Złote Myśli
Złote Myśli s.c.
ul. Plebiscytowa 1
44-100 Gliwice
WWW:
EMAIL: kontakt@zlotemysli.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
All rights reserved.
Spis treści
....................................................4
...................................................7
.....................................................................12
......................................................................................19
Grillowanie na obiad, kolację i...
..................25
......................................................................26
..............................................................................................................................27
......................................................................................................................29
........................................................................................30
.................................................................................32
..............................................33
..................................................................................35
.......................................................................................................36
...................................................................38
..................................................................................................40
......................................................................................41
..........................................................................................................43
Wytrawna sałatka ryżowa z pomidorami i żółtymi i
mnóstwem kminku
zielonymi kuleczkami
....................................................25
Pieczone ziemniaki w folii z boczkiem lub słoninką i
śniadanie?
Makaron z czosnkowymi skwarkami chlebowymi i
boczkowymi wzbogacony
Pyszny makaron w sosie pomidorowo - mięsnym w
stylu bolońskim
Tagliatelle z groszkiem cukrowym, pomidorami i
Nadzienie do pizzy z rukoli, suszonych pomidorów i
mozzarelli
Wołowina duszona w czerwonym winie z szalotkami i
pieczarkami
bazylią
Bakłażany grillowane z cukinią i cebulą, podane w
sosie jogurtowym
Kapelusze pieczarek faszerowane kozim serem i
Piersi kurczaka o aromacie niezwykłym, bo marynowane w jogurcie na sposób
Szaszłyki z wołowiny marynowane wcześniej w winie z
delikatnym aromatem
Zapiekane bakłażany z pomidorami, mozzarellą i
ziołami
Jak skorzystać z wiedzy zawartej w
....................45
orzechami włoskimi
pełnej wersji ebooka?
[ Pobierz całość w formacie PDF ]